torsdag 26 november 2015

Dockhuset.....
Igår packade jag ihop mitt stora Dockhus med all inredning ner i en låda! Var så less på att jag inte kunde bestämma mig hur jag vill ha mitt engelska kök från 1920-talet.
Dockhuset har stått där med sina tomma fönstergluggar och påmint mig om resten. Meeeen, vad gör det. Rom byggdes inte på en dag sägs det. Jag blir lite förvånad över mig själv i det läget. Jag och min man köpte ett torp i skala 1:1 och det tog oss tio år att renovera för att vi visste inte riktigt hur vi ville ha det! Det var inte klart efter de tio åren heller för det kommer andra saker in i livet så vi sålde det vidare till en trevlig familj från Tyskland.
Så varför så bråttom?! Nej nu ska jag sätta tillbaka allt jag tog ut igår. Sen ska jag julpynta i det som är klart i huset. Huset är under renovering!

Här är det, huset som jag köpte för flera år sedan och skruvade ihop. Det har stått ihopskruvat på vinden i några år, för som sagt var tiden upptagen med renovering av torp. 
Det ska vara ett tak på också men det är nedmonterat under uppbyggnaden. Ett tak som går att öppna och det går göra två rum eller vinds-del där. 
Det  är visst någon som är på besök..... glömde att stänga dörren ;-)


Inga kommentarer: