tisdag 31 maj 2011

Utomjording!!!!!


Eller groda, vad vet jag.
I beskrivningen var det mönster på en groda. Men jag tror den kommer från yttre rymden eller så.

Jag tog en paus i stickandet och virkade en groda! eller vad det nu blev.

För övrigt, vad varmt det var idag. 25 grader och solsken. På eftermiddagen trodde vi på jobbet att det skulle bli åska idag. Men det vände över Vänern och kom inte hit. I skrivandets stund är det molningt men väldigt skönt utomhus. Ska ta mig en promenad med Lisa.

Nu har Blogger fått spader igen och inte gör som man vill med bolder och text. Vad det är tråkigt!!!!!

torsdag 19 maj 2011

Tid!

Oj vad tiden går fort ibland! Å, vad mycket jag har att göra och har gjort. Jag hinner inte handarbeta så mycket, usch o fy. Det är alltid, nästan, nôt annat som ska göras. Hundkurs, matlagning, tvättning, planera inför 9:ornas skolavslutning, möte inför hundutställning. Äsch, nu låter det som jag gnäller men de flesta grejer jag gör ä kul. Nytt jobb har jag börjat på, dä ä också kul! Men handarbetet vart tog det vägen.
MEEEN, jag har hållit på ett tag med två grejer som ska skickas till Stickhjälpen.En grön babyfilt i akryl. Ett garn som jag köpte för ett tag sen för det var en fin färg. Mintgrön och vitt är fägerna och den är virkat i dubbelt garn.

Ibland köper jag garn som jag inte vet vad jag ska göra med.  Så det fick bli en filt. Den är snart färdig.Den här gråa lilla stickade biten ska bli en babykofta i strl 9 mån. Den blir stickad av restgarner, så vi får se hur mycket garnet räsker till. Det blir ett svart framstycke och en annan grå färg tilld et andra framstycket. Armarna kanske blir vita. En mössa hade jag nog tänkt mig också.  Båda de här ska skickas till Stickhjälpen.