måndag 26 oktober 2009

Amigurumi



Jag hittade ett mönster på en virkad gris i en veckotidning en gång, så jag bestämde mig för att virka den. Jag samlar på grisar så den passade mig jättebra.

mormorsrutor 3



Jag har varit på kurs under helgen men fick filten klar i fredags innan jag åkte. Det blev till att hitta på något nytt att göra. Jag gjorde enliten gris, en sk Amigurumi.

torsdag 22 oktober 2009

möss




Jag har stickade några möss som min mamma skulle få. Men de tog sig en tur bland mina kakfat, vilken tur att det inte fanns några kakor kvar på fatet.

mormorsrutor 2



Garnet tog slut igår kväll! Men nu har jag köpt mera, det är nu bara 5 rutor kvar och kanten runt om. Sen ä den klar!

tisdag 20 oktober 2009

mormorsrutor


Jag började för ett tag sedan med att virka en barnfilt i mormorsrutor, det ska vara 120 st. Nu har jag 25 st kvar. Så nu är jag snart klar. Har inte gjort den till någon speciell person utan jag jag gjorde den för att det var kul.

måndag 19 oktober 2009

nybörjare

19 oktober; idag börjar blogga om mina hantverk.
Jag älskar att handarbeta. Jag prövar på nya hantverk hela tiden men att sticka och virka ligger varmast om hjärtat. Jag har inte några som helst fritidsproblem. Dä ä mitt liv dä se. Å nu har jag börjat blogga om det, ska bli kul. Ska lägga in lite bilder på några av mina senaste alster så fort jag blivit varm i kläderna.
Mors!